Websites

Datook Websites

Datook ontwerpt en ontwikkelt uw website supersnel. Met onze verschillende modules weet u onmiddellijk wat u krijgt voor uw geld. Vooraf afgesproken prijzen zonder verdere verassingen; alles is bespreekbaar.

Waarom een website?

Dit is een vaak gestelde vraag die veel mensen en bedrijven zich stellen. De meeste ondernemers vinden dat het ook zonder kan, zoals in het verleden. Ze zien er het nut niet van in, zolang de zaken goed gaan. …Tot het wat minder vlot, en ze al snel van mening veranderen.

HET IS DE UITSTRALING EN VISITEKAARTJE VAN UW BEDRIJF. VOOR VASTE EN POTENTIËLE KLANTEN DE WEG OM U TE VINDEN!

Aangezien het internet uitgroeide tot een vaste waarde in onze maatschappij, is een website vandaag onontbeerlijk. We zoeken niet meer in een telefoonboek om een klusjesman, bakker of kruidenier te vinden. Onderweg kijken we vlug op onze smartphone en thuis staat de laptop klaar om ons te dienen. Uw bedrijf of vereniging heeft dus alle baat bij om online gevonden te worden. Wie niet mee is, mist een boel klanten. Ook als u genoeg werk heeft, werkt online aanwezigheid als een informatief medium voor bestaande klanten. In mindere periodes kunt u steeds rekenen op potentiële klanten die een offerte aanvragen via uw website. Kortom, noodzakelijk voor elk bedrijf of vereniging. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

Welke webmodule past bij u? Contacteer ons!

Wij werken met een maandelijks abonnement om zo de kosten van onze klanten te spreiden. Dit resulteert enkel maar in voordelen, want u weet steeds wat u betaalt.

Let's Talk!

Alles voor uw online aanwezigheid

OP MAAT VAN UW BEDRIJF

Maatwerk

Alle websites maken we op maat, in samenspraak met de klant. Elk contact is belangrijk om van ontwerp tot lancering alles tot in de puntjes uit te werken.

Responsive

Uw website is ‘responsive’ en past zich m.a.w. aan naargelang het toestel waarop u ze bekijkt. Smartphone, tablet, laptop… uw website is altijd perfect zichtbaar.

SEO Friendly

De achterliggende geoptimaliseerde code zorgt ervoor dat uw website zoekmachinevriendelijk is. Geen probleem voor de zoekmachines om uw website te vinden.

24/7 Support

24/7 ondersteuning voor al onze klanten. Als er iets misloopt, lossen we dit onmiddellijk op. Zo bent u gegarandeerd 99,9% van de tijd online.

Hosting

Onze hosting houden we op servers met de allernieuwste hardware. Dankzij snelle SSD-opslag en HTTP/2 protocol laaden websites tot twintig maal sneller.

E-mail

Al onze pakketten bevatten minstens één e-mailadres. Zo heeft u steeds een professioneel mailadres ter beschikking. Desnoods zetten we een exchange server op zodat u optimaal kunt genieten van uw e-mail.

PROJECTEN VAN ONZE KLANTEN

ONLINE PROJECTEN

Plannen voor een website?

Bent u van plan om een nieuwe website online te plaatsen?
Of wenst u soms uw huidige website te vernieuwen?
Vraag het ons gewoon even, want een vraag kost niets.

Ik wil een website