Fotografie

Fotografie

Het belang van fotografie bij het maken van websites is van enorm groot belang. Onze webfotografe geeft uw nieuwe website net dat ietsje meer.

Foto’s verrijken uw website

Omdat veel klanten zelf foto’s leveren komen we snel tot de constatatie dat de meeste gewoon niet voldoen om een mooie professionele website te bouwen. U trekt ook foto’s met de smartphone? Wel dat is mooi, voor persoonlijke doeleinden dan. Als u een website laat bouwen is het meestal best om ook professionele foto’s te nemen. Waarom? Om de eenvoudige reden dat u echt uw eigen zaak aan de bezoeker laat zien. En dat met foto’s die reeds voor zich spreken, met de juiste lichtinval en kleuren. Geen onpersoonlijke stockfoto’s die je overal op het internet kan vinden.

Het maakt je website persoonlijker en professioneler. Een foto moet reeds de helft van uw verhaal vertellen.

Onze fotografe komt bij u op locatie en naargelang de module die u heeft gekozen zal zij de meest relevante foto’s maken die uw website doen stralen. Alles draait rond de focus, zowel de focus rond de klant als die rond de te bouwen website. In overleg met de klant worden de foto’s genomen en daarna gesorteerd om op de juiste pagina’s weer te geven.


Een foto zegt meer dan duizend woorden.

Professionele foto’s op uw website geeft een enorme meerwaarde. Laat ons u overtuigen, u zal er zeker geen spijt van krijgen.
Let's Talk!