Team

Over ons

Wie of wat is Datook? Hoe, waar, wanneer is Datook ontstaan? Hier vindt u alle antwoorden.

Datook

Online marketing bureau te Essen in het noorden van Antwerpen nabij Kalmthout. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte websites voor ieders budget. Uw website krijgt daarbij een goede SEO ondersteuning zodat u beter scoort bij de zoekmachines.  Uw website zorgt ervoor dat uw bedrijf meer klanten aantrekt op deze manier is hij geen onkost maar wel een meerwaarde voor uw bedrijf.

Ook internetmarketing zit in de lift en wij voelen die trend als geen ander. Bedrijven gebruiken hun reclamebudgetten meer en meer online. Als online marketing bureau zorgen met de nieuwste technieken om nog meer conversie te verkrijgen. Zo starten we voor u campagnes op via AdWords en AdSence van Google. Uw online media campagnes hebben nog nooit zo’n hoogtes bereikt met als resultaat dat uw klantenbestand groeit. Want als u groeit groeien wij ook.

Wenst u ook meer klanten door meer online zichtbaarheid? Dan is nu het moment en neem vrijblijvend contact op met ons.

Luk Verbist Datook

Het Datook Team

Omdat enkel samenwerken in teamverband werkt!

Wij staan altijd klaar voor al onze klanten.
Luk Verbist
Luk Verbist
Zaakvoerder
Zaakvoerder en creatief brein achter Datook. Developer en grafisch ontwerper van dienst, kijkt elke uitdaging recht in de ogen.
Ruud Van De Locht
Ruud Van De Locht
Copywriter
Als een goochelaar tovert hij de ene tekst na de andere uit zijn hoed alsof het niets is. Elk optreden is een creatie van letters, zinnen en leestekens waarvan niemand had kunnen dromen.
Roxanne Danckers
Roxanne Danckers
Fotografie
Ooit zat ze op de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen, voor haar studies fotografie. Voorwerpen groot en klein kruipen langs haar lens naar binnen en worden met de uiterste zorg opgeslagen op de geheugenkaart.

Het Datook team staat voor u klaar! Contacteer ons!

Wij zijn er voor u! Bij ons staat de klant centraal!

Contact!
Datook websites