Team

Over ons

Wie of wat is Datook? Hoe, waar, wanneer is Datook ontstaan? Hier vindt u alle antwoorden.

Datook

Ik ben Luk Verbist, zaakvoerder van Datook. In 1999 liep ik een zwaar arbeidsongeval op en daardoor ben ik rolstoelgebruiker. In het bedrijf waar ik toen werkte, kreeg ik een heropleiding tot expediteur.

De ingeving om een eigen zaak te starten, kwam er na het ontslag van een aantal mensen. Dit kon mij ook overkomen en ik was me er terdege van bewust dat ik erg moeilijk nog een nieuwe job zou vinden. Na twee jaar avondschool startte ik met ‘Lukes Studio’, weliswaar in bijberoep. Hoofdzakelijk voor het ontwerp van websites, maar al snel kwamen er ook vragen voor grafisch ontwerp tot zelfs volledige reclameprojecten.

Op 1 januari 2017 besloot ik een stap verder te zetten. In overleg met mijn toenmalige werkgever, beëindigde ik mijn arbeidscontract en begon voltijds met mijn eigen zaak. Die doopte ik Datook, omdat het vlot in de mond ligt.

Dankzij mijn jarenlange ervaring, maak ik vandaag vele klanten tevreden. Uiteraard blijf ik mezelf ook constant bijscholen met de nieuwste trends. Het is hard werken, maar ik ben ervan overtuigd dat de toekomst nog vele mooie dingen voor mij en Datook in petto heeft. Ik zal altijd blijven streven naar een bedrijf waar de klant centraal staat en kijk rooskleurig uit naar de toekomst. Elk obstakel vormt voor mij een uitdaging en daar kan Datook enkel maar uit leren en groeien.

Luk Verbist Datook

Het Datook Team

Omdat enkel samenwerken in teamverband werkt!

Wij staan altijd klaar voor al onze klanten.
Luk Verbist
Luk Verbist
Zaakvoerder
Zaakvoerder en creatief brein achter Datook. Developer en grafisch ontwerper van dienst, kijkt elke uitdaging recht in de ogen.
Ruud Van De Locht
Ruud Van De Locht
Copywriter
Als een goochelaar tovert hij de ene tekst na de andere uit zijn hoed alsof het niets is. Elk optreden is een creatie van letters, zinnen en leestekens waarvan niemand had kunnen dromen.
Roxanne Danckers
Roxanne Danckers
Fotografie
Ooit zat ze op de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen, voor haar studies fotografie. Voorwerpen groot en klein kruipen langs haar lens naar binnen en worden met de uiterste zorg opgeslagen op de geheugenkaart.

Het Datook team staat voor u klaar! Contacteer ons!

Wij zijn er voor u! Bij ons staat de klant centraal!

Contact!