Copywriter

Copywriter

Onze copywriter schrijft voor u wervelende teksten. Een website of brochure, voorzien van de juiste tekst, scoort altijd beter.

Waarom copywriting voor uw website?

Wij raden u sterk aan een copywriter in te schakelen voor uw website of drukwerk. Een professioneel geschreven tekst komt tenslotte beter over bij de lezers. Zo werken wij volgens het ‘less is more’-principe. Concreet: beknopte, gebalde webteksten die een no-nonsense verhaal vertellen. Dit verhoogt de leesbaarheid van de website-artikels aanzienlijk en zorgt ervoor dat de bezoeker niet afhaakt bij te lange teksten.

Dankzij copywriter scoort uw website hoger bij bezoekers en zoekmachines!

Als gevolg hiervan stijgt het interactieve karakter van de website, wat potentiële klanten aanzet tot actie. Een noodzakelijke voorwaarde voor de aankoop van producten of dienstverlening. Tot slot zorgt de SEO-redactie van de webteksten ervoor dat de website sterk scoort bij zoekmachines. Hierdoor verhoogt het potentieel aan websitebezoekers in grote mate. We hebben hiervoor verschillende formules. Dus, een aangepaste tekst voor ieders budget!

Ook graag een copywriter voor uw website?

Gebruik nu een copywriter bij het bouwen van uw volgende website of het maken van drukwerk!e want u weet steeds wat us betaalt.

Let's Talk

Ontdek onze website

copywriter-modules


Copy Light

U kiest ervoor als klant om zelfgeschreven webteksten te laten nalezen en aanpassen door onze copywriter. We gieten de teksten tevens in de ideale SEO-vorm. Communicatie met de klant gebeurt via telefoon of mail.

Copy Medium

Bij deze module kiest u ervoor om webteksten te laten schrijven door onze copywriter. Dit op basis van bestaand tekstmateriaal (brochure, bestaande artikels, flyer, nieuwsbrieven,…). We gieten de teksten tevens in de ideale SEO-vorm. Communicatie met de klant gebeurt via telefoon of mail.

Copy Compleet

U laat als klant de webteksten schrijven door onze copywriter die zich hiervoor éénmalig verplaatst tot bij u. Deze neemt ter plaatse een interview af en ontvangt eventueel extra tekstmateriaaal. Op basis hiervan schrijft hij websiteteksten uit en giet die in de ideale SEO-vorm.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij Datook!

Wij maken voor u een vrijblijvende offerte op maat van uw project.

Offerte!
Copywriting bij Datook